tirsdag 7. desember 2010

Dogs 4 all or not 4 all dogs?

Forrige helg var det messe på Lillestrøm: Dogs 4 all. I utgangspunktet høres jo det litt bra ut, ikke sant? Men jeg er blitt for gammel til å gå på den altså. Matmor skulle jobbe, så vi startet grytidlig på fredag - vi skulle "rigge" stand. Heldig som jeg er (trodde jeg), slapp jeg å være hjemme alene, jeg fikk være med. HURRA! Glad og fornøyd og sikker på at bistanden min var påkrevet, samt at det må jo være masse hunder å hilse på tenkte jeg - neida. Jeg fikk ikke lov å være med på rigging. Jeg fikk beskjed om å ligge stille i huset mitt mens menneskene jobbet. KJEDELIG!!!
foto privat

Her er vi klar til å komme igang - sjekk fine huset mitt
Som mine lesere vet, er jeg en veloppdragen hund, så jeg fikk gå løs. Matmor viste meg hvor kanten på teppet var, hit men ikke lenger fikk jeg beskjed om. Joda, jeg skjønte det, og hørte en stund også, men så ble det KJEDELIG! Og det var masse folk andre standene, så jeg ruslet litt rundt og hilste på de jeg da - for å se om de hadde litt tid til meg. Men da ble det var bare kjeft å få, og så ble jeg bindt fast mens matmor mumlet noe om at hun ikke hadde tid til å holde øye med meg konstant. Så jeg lurer litt på det navnet på den messen jeg da, burde vært endret til: not 4 all dogs ....... for det var ikke noe for meg det der altså. Kan tenke meg at det var mye mer show lørdag og søndag, men da fikk jeg ikke være med sann ..... som sagt not 4 all dogs .......

4 kommentarer:

 1. Æsj, skikkelig kjipt da Ronja... Kunne jo sikkert vært rimelig spennende å tusle rundt der og hilse på to- og fire-beinte, smake litt på all godisen og sjekke alt det fine som kan kjøpes for penger. Dessuten en råbra plass å se etter potensielle kjærester, wow! Men når det er sagt, borte bra men hjemme best ;-)))

  SvarSlett
 2. Sjipt, Ronja. Eg kan tænke meg du hadde sjarmert hele mæssn hvis du hadde fått låv.

  SvarSlett
 3. Du... Står du bunde fast der oppe ennå eller?

  SvarSlett
 4. kommer sterkere tilbake - har vært mye å gjøre, lite å rappotere ........ og veldig hyggelig å være savnet ;I

  Ronja

  SvarSlett