søndag 19. september 2010

I`m back!

Har ikke glemt dere og har ikke gått i dekning - her skjer det mye men sekretæren er litt for slapp om dagen - føler liksom at jeg får litt lite fokus på meg altså - sånn her på bloggen i alle fall. Litt i privaten også. Forrige uke hadde sjefen bursdag, og det var stor ståhei. Ikke rundt tall en gang, men fest med masse tobeinte ble det. Og hun fikk masse gaver ..... masse! Heldigvis var det noen av gjestene som hadde vett nok til skjønne hva slags gaver som kunne passe ..... meg. Matmor fikk ny kokebok (gleder meg til den altså!) og så fikk jeg nytt halsbånd - hun har jo nok smykker fra før spør du meg. Og bare for å gjøre ting helt klart: jeg har bursdag 12 oktober, og det er ikke noe automatikk i at matmor skal få gaver i stede for meg da altså, selv om jeg får gaver på hennes dag!
foto privat

De fineste gavene matmor fikk
Festen ble ganske bra den, og det kom en del av mine venner også. Peik og Bowie var vel de som koste seg mest. De ble tatt på fersken - skulder mot skulder med labbene på kjøkkenbordet. Peik med snuten langt nedi sjokoladekaka og Bowie slukte et halvt fat med salt kjeks. DIGG ifølge gutta! Og alene klarte Bowie å stjele potetgull, lakserull og parmaskinke - etter dette mener matmor at jeg er veeeeeeeldig snill som ikke stjeler mat. Det var veldig hyggelig med så mye besøk altså, men veldig godt når de endelig dro - slitsomt å ha så mye gjester man må passe på hele tiden. PHU!

7 kommentarer:

 1. Da kommer vi 12 oktober! Regner med det blir masse digg da også!

  SvarSlett
 2. 4 år - og jeg har allerede bestemt deler av menyen for dagen fra den nye kokeboka (mi)

  SvarSlett
 3. De vennene dine bør vel lære litt bordskikk før de kommer i ditt selskap. Jeg gleder meg til å se menyen fra den flotte kokeboka. Jeg blir 5 år 29. oktober. Så vi har bursdag i samme måned.

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ, jeg vil også komme på bursdagen din, men tviler på at noen vil kjøre meg helt til Oslo, og hunder får vel ikke ta tog alene heller... ;( Den kokeboka var fin. Jeg har egen bakebok, men den er amerikansk, og derfor litt vanskelig å få tak i alle de litt rare ingrediensene, så derfor blir den ikke så mye brukt. Men nå har jeg jo fått nytt forkle, så da får jeg vel bake litt igjen snart ;-)

  SvarSlett
 5. Vil baare få sagt at jeg oppførte meg eksemplarisk! Men så er jeg jo også en selskapsløve som er vant til parties! (De unggutta må bare øve litt til)

  SvarSlett
 6. Mmm! Egen kokebok! Tror du de har sånn til katter og? Vi fortjener det altså! Vi har vært veldig snille!
  Og gratulerer så mye med dagen, Ronja! Måtte du få maaaaange gode år til sammen med mennesket ditt!

  SvarSlett