søndag 29. august 2010

Kulturell

Dagen i dag er dedikert kulturen. I dag har jeg vel vært så kulturell som en hund kan bli faktisk. Hadde liksom ikke helt troen på i dag jeg da, når matmor dro meg ut i regnæret. Men det er søndag, og disse turene kan jo bli interessante, så jeg diltet med, litt skeptisk men jeg var med. Heldige meg havnet på hundekafeen igjen. Det er jo den fineste plassen på jord! Og tenk, i dag hadde de konsert ...... for hunder! Altså, det var mennesker som spilte. Menneskene likte musikken de, men den var spesiallaget for å virke beroligende på hunder. Tenk det da! Musikk for hunder! Jeg har en sånn CD fra før, og håpet at jeg skulle få en ny nå - litt lei de gamle låtene kan du si. Men det fikk jeg ikke nei. Kake derimot fikk jeg. De har verdens beste hundekaker! Og jeg er jo en veldressert hund, så jeg hoppet opp på en av stolene ved kaffebordet jeg. Men jeg vet jo at hunder ikke skal spise fra bordet. Satt der helt stille til jeg ble servert - skikkelig kultivert!
foto privat

Kultivert hund venter på servering
Og inne var det kunstutstilling - bare hunder. Det var skikkelig mange fine malerier der, men ingen schnauzere. Litt dårlig det, men jeg ville liksom ikke gjøre meg så vanskelig heller. Og så var det masse håndmalte vesker. De syntes matmor var skikkelig fine, og plutselig var det en med en sort schnauzer da, så den ble solgt fort kan du si..... (jeg må minne om at jeg IKKE fikk CD!!!!)
foto privat
Kulturell schnauzer på kunstutsilling
Som du skjønner var det ganske mye som foregikk, så det var sikkert derfor at NRK var der også - kulturavdelingen sikkert. Og når jeg fikk muligheten, måtte jeg jo sjekke ut utstyret. Jeg har jo vært skrivende reporter en stund nå, og liker det godt altså - missforstå meg rett. Men det kan jo være at TV liksom er en naturlig utvikling i min mediakarriere.
foto privat
Utskremt kulturreporter.
Men det kameraet var litt skummelt altså, så jeg tror nok at jeg kommer til å holde meg her..... foreløpig i alle fall ......

4 kommentarer:

 1. Hun har sikkert smugkjøpt CD og venter til jul med å gi den. Mennesker er litt sånn. Ellers begynner jeg å lure på om jeg må emigrere til hovedstaden. Slikt som det her har jeg aldri sett på Nordnes.

  SvarSlett
 2. Kom til Oslo du - jeg skal vise deg rundt ..... mht CD så har jeg bursdag før jul da, men utsiktene er ganske små altså, for jeg er veldig oppmerksom når vi er sånn på tur

  SvarSlett
 3. Du er visst med der det "skjer" du Ronja... Skulle ønske det var sånne kule hundearrangementer og kafèer og greier her også, men neida, her er det stort sett ikke lov med hunder her, skikkelig irriterende altså!!!

  SvarSlett
 4. Så artig og en nydelig blogg:)

  SvarSlett