mandag 22. juni 2009

Ship ohoi

Denne helgen har vært skikkelig begivenhetsrik. Vi ble invitert på camping. Helt nytt for meg, men det ble en hyggelig opplevelse. Jeg var der sammen med Zelda og Felix (og menneskene deres altså).
foto privat

Morgentur med Zelda og Felix (pikene på broen...)

Det var bare hyggelig og sosialt og jeg fikk tilbringe en hel helg med mine beste venner, kan jo ikke bli bedre enn det. I tillegg til turer, mye mat og kos, fikk jeg være med på min aller første båttur. Det var KJEMPESPENNENDE! Ok da, til å begynne med var det skikkelig skummelt. Det var glatt på gulvet. Det var vann rundt på alle kanter og båten fulgte bølgene så jeg sklei frem og tilbake. Alle vil vel synes det er skummelt eller?
foto privat

Det blåste deilig i barten

Men vennene mine var der, og etter hvert fikk jeg sitte oppe på setene sammen med matmor og da ble det ganske morsomt. Og det blåste så deilig i barten. Og det er selvfølgelig ikke farlig i det hele tatt - BARE MORRO! Dette gjør jeg gjerne igjen!

3 kommentarer:

 1. Blæst i barten !!!!!!!!
  Hallo på deg , du tenker da ikke mye på frisyren heller da!!Hallo! Får håpe at dette menneskevesenet som på død og liv skulle dra deg ut i villmanka også hadde med seg stæsjet slik at du fikk en lett revitalering når dere kom inn til fast grunn og du kunne vise deg med en verdighet som kler ei bygjente.
  Hilsen fra hu i ødemarka

  SvarSlett
 2. Det så da helt fantastisk ut! Når en har sommervind i barten - det er da en kjenner at en lever, er det ikke??!

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant? Og velkommen hjem fra ferie - håper dere har hatt en fin tur

  SvarSlett