søndag 28. juni 2009

Fått flått

Da har jeg fått mitt første flåttbitt for året da - ikke moro! Denne gangen hadde det satt seg en langt inne i skjegget mitt og "disse jævlene helt umulig å finne" ifølge matmor. Denne hadde i alle fall hatt litt tid på å suge da den var blitt stor, fin og synlig! Og så hadde jeg selvfølgelig fått en skikkelg reaksjon på stikket, så det bar i vei til veterinæren. Det viser seg at jeg mitt betente stikk var over dobbelt så stort som normale flåttstikk, så det kan være at jeg er allergisk mot disse, sånn som mennesker reagerer forskjellig på eks. myggstikk. Så var det en runde med antibiotika også da, sånn for sikkerhetsskyld.
Flåtten - en stygg sak
Og så varmt som det er nå, jeg blir slapp fordi det er så varmt, jeg blir slapp fordi jeg ikke orker å spise og jeg blir slapp av antibiotikaen. Med andre ord - veldig slapp. Men hevelsen er gått noe ned igjen, og det er vi alle glade for.

2 kommentarer:

  1. Så flått da!!! (At du er på bedringens vei altså!)Skal hilse fra Leoprinsen som har blitt bitt av klegg....på sine edlere eksponerte deler....

    SvarSlett
  2. Uff da - det høres værre ut!!!

    SvarSlett