lørdag 24. mars 2012

Deilig bylørdag!

Det er endelig byhelg igjen på oss - det er lenge siden, og helt supert nå når det er så deilig med vår! Og med lite faste punkter på programmet, er det bare kos med matmor på meg i dag. Og det er bare sååååå deilig i byen. Joa, gøy på landet, men best i byen altså! Jeg presenterer et lite utvalg:
Vi startet deilige lørdag med kaffe på senga (jeg drikker ikke kaffe altså, ÆSJ!) - men jeg fikk litt godbiter før frokost. Superkos! Så etterfrokost er det rett i parken - det ble 2 timers morgentur i dag, det var jo så mye å gjøre! Det er jo så hyggelig å treffe gjengen! Vi var først bare 4, men OK det, jeg liker jo ikke når det blir for "folksomt" kan du si ......
foto privat
Litt morgentrim med gjengen

Så dukket Ruffen opp ...... deilige Ruffen <3 <3 <3. Og da kunne jeg jo ikke gå hjem. Og jeg var så heldig at jeg fikk Ruffen helt for meg selv nesten en hel runde i parken - SUKK o lykke!
foto privat
Morgentur med Ruffen - o lykke!

Men selv om Ruffen er sååååå utro - stakk med en gang det dukket opp ei ny dame (LITT irritert på det faktisk!), følte jeg jo ikke noe behov for å gå hjem. Og i nøden spiser fanden fluer som det heter, så når Silly dukket opp ble jeg med en runde til. Silly er 6 mnd gammel valp som hopper og spretter og er skikkelig irriterende egentlig (perfekt navn spør du meg!) - såååå lite lyst hadde jeg til å gå hjem liksom. Men det ble koselig altså - vi fikk blant annet sjekket ut fontene som endelig er tom for snø og uten vann ennå - bra det, for da hadde jeg ikke hoppet uti!
foto privat
Jeg og Silly sjekker ut fontenen

Etter to timer i parken hadde vi en liten pitstopp hjemme - jeg ligger i solsteiken på dyna mi på verandaen mens matmor vasker bort en del sand jeg blir beskylt for å ta med meg inn - men har ikke tatt med meg noe jeg ........ Anyway, ut igjen for å møte Leoprinsen min, og vi ble tatt med på Pizzeria. Jeg sier bare en ting: pizza lukter skikkelig godt, og det er nesten dyreplageri å ikke dele ut smaksprøver til sultne Schnautzere! MAKAN!
foto privat
Er det mulig å få en liten smaksprøve eller?

Og etter en laaaaaang, og deilig lørdag fikk vi med oss en liten utendørs jazzkonsert før vi avrundet deilige dagen med deilige sofaen.
foto privat
Vi avrunder dagen med en liten jazzkonsert .......

3 kommentarer:

  1. Åååå, jeg er bare såååå misunnelig! Her i huset har det vært gørr kjedelig i dag. Mamma har vært på jobb (sku vært forbudt å jobbe på lørdager spør du meg!!!) Søstra mi vasket huset her hjemme, og broren min lå og sov til langt på dag. Dødskjedelig! Men heldigvis tok mamma meg med på en liten runde i nabolaget når hun kom hjem, også fikk jeg tørrfòr med pølse til middag, og nå skal mamsen og jeg slakke i sofaen ;-) Fortsatt god byhelg :-)

    SvarSlett
  2. Det der så skikkelig herlig ut då. Eg e helt sjokkert over det pizzabildet...! Tenk at du ikkje fikk nokke. Også pizza hawaii og då...eg hadde glefset te meg nokke. Eg kan sende en bekymringsmelding te dyrebeskyttelsen for deg om du vil det. Eg e ganske dreven på det området ;-) Bor me en sånn sjøl vettu. Go helg!

    SvarSlett
  3. Takk for date´n - håper det blir flere!

    SvarSlett