tirsdag 13. mars 2012

Terapihund

Jeg sier det bare som det er jeg: "bestefaren" min døde på torsdag. Så det har bare vært en kjempetrist helg for de tobeinte, og jeg fikk store og viktige oppgaver. Matmor har lurt på om vi skal melde oss på kurs så jeg kan bli terapihund, og i helgen fikk jeg prøvd meg altså. Og egentlig likte jeg det veldig godt og jeg fikk masse ros for at jeg var så flink .......... og stort sett det jeg gjorde var å ligge på forskjellige fang å få kos, mest til matmor da. Måtte jo prøve å få henne litt glad igjen. Så om sånn terapigreier er en type jobb man kan få, så søker gjerne jeg altså - det var ikke noe stress. Bare kos.


Og selv om alle var litt "rare" denne helgen, ble det jo bra også. Som sagt mye kos, men vi var også på lange turer. Vi tok med "nevøen" min på tur i skogen. Der måtte jeg hjelpe Jonatan å skrive BESTEFAR i snøen - bare fordi vi følte for det. Varierte oppgaver som terapihund altså ......

foto privat

RIP - vi skriver BESTEFAR i snøen

1 kommentar:

  1. Usch, så trist da Ronja :( Tipper du kommer til å savne bestefaren din masse du også! Fint at du trøster mamma'n din og andre i familien, for er det noe vi hunder er gode på så er det vel akkurat det, å være til trøst og glede for de tobeinte :-)

    SvarSlett