tirsdag 10. mai 2011

Rafting i Akerselva.

Jeg har vært på rafting i Akerselva. Nesten i alle fall. Jeg hadde veldig lyst til å være med, men er litt redd vann da, så da ble det vanskelig. På søndag på var faste tur på hundekafè traff vi på disse gutta her. Det var jo masse skrik og skrål da, 5 gummibåter med glade gutter, så jeg ble litt nysgjerrig. Måtte jo sjekke det ut. Som sagt er jeg redd vann, men de var sååååååå hyggelige at jeg forsøkte å komme meg tørrskodd over i en av båtene.

foto privat

Jeg vil være med på rafting!!!!!

Men matmor ropte noe om at det var stri støm og at jeg ikke måtte uti. Og jeg skjønner jo ingen ting for hun maser jo stadig om at jeg ikke skal være redd for vannet. Snakk om å få ulike og forskjellige kommandoer liksom. Ikke lett å være meg nei! Så jeg måtte holde meg på land sammen med en del landkrabber disse gutta hadde med på turen også. Blant annet Øyvind Blunck som var lite underholdende. Han ville ikke leke med meg i alle fall. Var kanskje litt sur for at han ikke fikk være med i båten han også?

7 kommentarer:

 1. Så kult! No fikk eg endå mer lyst te å besøke Oslo i sommar. Eg e helt klart me på rafting i Akarsælven.

  SvarSlett
 2. Ja det må du. Masse morsomt som skjer masse fine steder å gå tur og masse hunder å leke med! Kjempefint å være hund i denne byen altså!

  SvarSlett
 3. Du er tøff! Jeg hadde garantert snudd meg bort. Kafè høres mye bedre ut. Vi er på bytur på torsdager, men det blir sjelden kafè.

  SvarSlett
 4. Wow, det der så heftig ut ass. Eg har akkurat lært meg å svømme, så eg hadde lett vært me. Men du, e det ikkje akerselva som e litt sånn skummel...me skumle typer rundt? Men går ut i fra at det ikkje va de som ræftet...

  SvarSlett
 5. Busteberta: hundekafe er tingen - du må nok komme innover en søndag også ;O)
  Maya: Akerselva er ikke farlig i det hele tatt, det er bare noen steder om kvelden. Mest hausa opp i media det der. Det er alltid MASSE mennesker på tur langs hele Akerslva, i helgene går vi i kø - uansett er jo matmor trygg når hun har med meg ;)

  SvarSlett
 6. Foreslår at du sporenstreks går til anskaffelse av våtdrakt!

  SvarSlett
 7. Dårlig gjort, du kunne vel fått være med en liten tur ihvertfall da! Men du, jeg er sååå misunnelig på den hundecafègreia altså, jeg vil også gå på cafè :-)

  SvarSlett