tirsdag 19. april 2011

Dagens outfit

Nå er det en stund siden jeg har blogget da, så jeg måtte lese meg opp litt på hva som gjelder. Det er jo så viktig å komme høyt opp på disse listene og sånn, og da må man gi det folket vil ha. Og skal du helt på bloggtoppen er det en ting som er obligatorisk: DAGENS OUTFIT! Så her er mitt:

foto: christian yri


Dagens outfit: eplegrønt fra New York

Dette halsbåndet kjøpte matmor til meg i en ganske fin hundebutikk på Manhattan, New York. Eplegrønt, skinn og mønster litt som slange .....kult ja! Og jeg slenger jo ikke på meg hva som helst, og når matmor har kjøpt halsbånd som er for langt (jeg er ikke tjukk liksom!), så har det vært innom skredderen på hjørnet og fått det tilpasset. Ikke noe tull her i huset må jeg bare ha sagt!

6 kommentarer:

 1. Jeanette Perle Larsen19. april 2011 kl. 14:56

  Hei Ronja og Nina :) VELDIG lenge siden sist!! jeg håper alt står bra til med dere!! ps. veldig fint outfit forresten ;)

  SvarSlett
 2. Hei snupp - ja det er lenge siden. Du får komme innom en dag - det hadde vært hyggelig - savner dere alle 4

  SvarSlett
 3. Jeanette Perle Larsen19. april 2011 kl. 21:20

  Jeg skal stikke innom en dag :) jeg får ikke gjort det på to uker nå da, for skal holde på med bacheloroppgave og opp til nord norge for å gjøre intervjuer :) Kos dere i påsken <3

  SvarSlett
 4. Wow! Imponerende med halsbånd fra NY altså! Må nok få søstra mi til å kjøpe med til meg fra LA til sommer'n skjønner jeg...

  SvarSlett
 5. Så morsom og fin en blogg, og så flott en hund da :) Mange fine bilder her.
  Jeg prøvde meg også på outfit, til og med en roosa en, men kom ikke på toppen av listen likevell :(

  SvarSlett