tirsdag 12. oktober 2010

Smartest

Jeg har kommet til en konklusjon - jeg er smartest. Enkelt og greit. Og mine uttalelser har trygg forankring i viktig forskning. Det er gjort forskning på hvor smart en hund kan bli, og forskerne har da kommet fram til at en smart hund kan ha en intellegens som en toåring (dvs en tobeint toåring, altså). Og så så vi en kjempeflink hund som kunne se på en tegning og så hente en gjenstanden som var avbildet i et annet rom - og det var da ekstremt intelligent - sånn på nivå med en treåring da, eller noe sånn.
Så til min egen forskning: Jeg er veldig flink til å gå løs. Jeg går uten bånd midt i Oslo jeg, og går aldri (nesten aldri i alle fall) over veien og sånn uten lov. Ikke så vanskelig det tenker kanskje du, som meg, men så en morgen møtte jeg på disse: skolepatruljen.
foto privat
Detta klarer jeg glatt uten hjelp altså
(litt missvisende at jeg har bånd på akkurat her, men det er fordi at noen av disse skolebarne kan være litt redde hunder (???????), og de blir ikke så redde når vi har bånd på, så ikke for at jeg ikke kan gå løs altså.....)

Skolepatruljen passer på at ungene ikke går ut i veien når det kommer biler og sånn. Og de må sperres med flagg faktisk. Tenk, det trenger ikke jeg, Og så lenge de minste av skoleelevene er 5år og med fakta om at ingen må sperre meg fysisk for ikke å rote meg ut i veien, må jo konklusjonen være at jeg er smartere enn en femåring. Og når verdens smarteste hund er som en treåring, gir svaret seg selv: Jeg må jo være verdens smarteste hund ....... eller????

4 kommentarer:

 1. Sjefen minner om blogginlegget " Runaway Ronja .....
  og gratulerer forøvrig med dagen.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Har du bursdag? Grattis til deg, verdens smarteste Ronja :-)))

  SvarSlett