fredag 15. oktober 2010

Fulltreffer

Dette er egentlig en gammel historie, men aldri publisert så vi tar den nå. Dette er fra i fjor sommer - i gode gamle Torshovparken. Her "henger vi" jo stadig vekk, og vi kjenner hverandre så godt at vi ofte bare driver med våre egne ting - som på bildet her hvor matmor har knipset en fulltreffer ( følg den strålen nøye......)
foto privat

Santo og Ruffen opptatt med sitt

Her har vi de to vanligste aktiviteten avbildet - tissing og snusing. Og Ruffen må ha funnet noe veldig godt å lukte på altså, for han regagerte overhode ikke på å bli tisset rett i fjeset (ser du nøye så ser du at det er skikkelig fulltreffer!) Det følger også med historien at Ruffens matmor hylte til, dro Ruffen rett hjem og tvangsvasket ham - akkurat som at det var Ruffen sin feil!

3 kommentarer:

 1. Uuuuuh! DER har jeg ikke helt vært enda. Verken som den ene eller den andre. Men jeg har vært begge på en gang - jeg hadde mer sprut enn jeg var klar over og tissa ned mitt eget bein. Va'kke helt happy med det!

  (Heldigvis fikk jeg herje masse i våt og dyp myr etterpå...tro om hun tobeinte ante noe?!)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Oisann, der traff du skikkelig, selv om det sikkert ikke var meninga, for det er jo ikkeno' gøy å bli tisset på og måtte bade etterpå da...

  SvarSlett