lørdag 24. mars 2012

Deilig bylørdag!

Det er endelig byhelg igjen på oss - det er lenge siden, og helt supert nå når det er så deilig med vår! Og med lite faste punkter på programmet, er det bare kos med matmor på meg i dag. Og det er bare sååååå deilig i byen. Joa, gøy på landet, men best i byen altså! Jeg presenterer et lite utvalg:
Vi startet deilige lørdag med kaffe på senga (jeg drikker ikke kaffe altså, ÆSJ!) - men jeg fikk litt godbiter før frokost. Superkos! Så etterfrokost er det rett i parken - det ble 2 timers morgentur i dag, det var jo så mye å gjøre! Det er jo så hyggelig å treffe gjengen! Vi var først bare 4, men OK det, jeg liker jo ikke når det blir for "folksomt" kan du si ......
foto privat
Litt morgentrim med gjengen

Så dukket Ruffen opp ...... deilige Ruffen <3 <3 <3. Og da kunne jeg jo ikke gå hjem. Og jeg var så heldig at jeg fikk Ruffen helt for meg selv nesten en hel runde i parken - SUKK o lykke!
foto privat
Morgentur med Ruffen - o lykke!

Men selv om Ruffen er sååååå utro - stakk med en gang det dukket opp ei ny dame (LITT irritert på det faktisk!), følte jeg jo ikke noe behov for å gå hjem. Og i nøden spiser fanden fluer som det heter, så når Silly dukket opp ble jeg med en runde til. Silly er 6 mnd gammel valp som hopper og spretter og er skikkelig irriterende egentlig (perfekt navn spør du meg!) - såååå lite lyst hadde jeg til å gå hjem liksom. Men det ble koselig altså - vi fikk blant annet sjekket ut fontene som endelig er tom for snø og uten vann ennå - bra det, for da hadde jeg ikke hoppet uti!
foto privat
Jeg og Silly sjekker ut fontenen

Etter to timer i parken hadde vi en liten pitstopp hjemme - jeg ligger i solsteiken på dyna mi på verandaen mens matmor vasker bort en del sand jeg blir beskylt for å ta med meg inn - men har ikke tatt med meg noe jeg ........ Anyway, ut igjen for å møte Leoprinsen min, og vi ble tatt med på Pizzeria. Jeg sier bare en ting: pizza lukter skikkelig godt, og det er nesten dyreplageri å ikke dele ut smaksprøver til sultne Schnautzere! MAKAN!
foto privat
Er det mulig å få en liten smaksprøve eller?

Og etter en laaaaaang, og deilig lørdag fikk vi med oss en liten utendørs jazzkonsert før vi avrundet deilige dagen med deilige sofaen.
foto privat
Vi avrunder dagen med en liten jazzkonsert .......

tirsdag 13. mars 2012

Terapihund

Jeg sier det bare som det er jeg: "bestefaren" min døde på torsdag. Så det har bare vært en kjempetrist helg for de tobeinte, og jeg fikk store og viktige oppgaver. Matmor har lurt på om vi skal melde oss på kurs så jeg kan bli terapihund, og i helgen fikk jeg prøvd meg altså. Og egentlig likte jeg det veldig godt og jeg fikk masse ros for at jeg var så flink .......... og stort sett det jeg gjorde var å ligge på forskjellige fang å få kos, mest til matmor da. Måtte jo prøve å få henne litt glad igjen. Så om sånn terapigreier er en type jobb man kan få, så søker gjerne jeg altså - det var ikke noe stress. Bare kos.


Og selv om alle var litt "rare" denne helgen, ble det jo bra også. Som sagt mye kos, men vi var også på lange turer. Vi tok med "nevøen" min på tur i skogen. Der måtte jeg hjelpe Jonatan å skrive BESTEFAR i snøen - bare fordi vi følte for det. Varierte oppgaver som terapihund altså ......

foto privat

RIP - vi skriver BESTEFAR i snøen

tirsdag 6. mars 2012

Pinner

Det er vår i lufta og det føles DEILIG! Vinter er fint det, men når snøen smelter og pinnene ENDELIG (!!!) løsner fra bakken, da er jeg i himmelen da. OK da, det er masse pinner å velge i på vinteren også, men når jeg er lettere våryr i litt god sørpe med pinner som er tint, så er det uansett best i verden!

foto privat

GRRRRRRR bare prøv å ta pinnen min!

Det er deilig varmt og lyst på rundturene i Torshovparken, og det er hyggelig å hilse på folk og fe i parken altså, men pinner er best!