fredag 17. juni 2011

Beste i verden

Det beste i verden er frossen vom. Og når jeg er så heldig at jeg har en matmor som jobber i dyrebutikk, har jeg jo nesten fri tilgang tenker vel du. Men neida, kjiiiiiiipe muttern gir meg ikke stort. Hun snakker noe om at vi har mat hjemme og at tørrfor er så godt og sånn. Jeg spiser det, men det er ikke såååååååå godt liksom. Frossen vom er bare bedre. Men gudskjelov har jeg tante Silje .......


foto privat




Bare kom med det!


Og vi har jobbet opp en egen rutine: Jeg hopper opp på kjøledisken - ja tenk! og det er ganske høyt for en liten Dverg faktisk! Men lysten overgår frykten kan man jo si! Og vettet også mener vel noen (les matmor). Oppå disken legger jeg meg helt ned. Det ligger et godt og varmt teppe der som vi plasserer kunder som skal ha manikyr og pedikyr, så det er fint å ligge der ..... så lenge jeg slipper negleklipp da. Anyway: jeg ligger stille og rolig og tante Silje fyller på med vom. DIGG! Best i verden er tante Silje altså!

torsdag 16. juni 2011

Selvskryt

Jeg er ei skikkelig bydame og i dette innlegget skal jeg jammen skryte litt av meg selv. Som kjent bor jeg midt i byen, og her dundrer det biler, busser og trikker forbi hele tiden. Jeg eeeeeeelsker å kjøre buss og trikk! Kjempestas å sitte på fanget til matmor og titte ut av vinduet, ja, skikkelig bydame altså. Anyway - tilbake til selvskrytet: Jeg går stort sett uten bånd. Det er mange som synes det er litt skummelt, men når man er god så er man god! Eller rettere sagt; jeg har vel egentlig lært at om jeg ikke hører på matmor så blir jeg satt i bånd ..........

foto privat

Vi bruker fotgjengerfeltet

Så jeg hører. Jeg stopper (stort sett) ved alle fotauskanter, og går ikke utenfor uten lov. Det er alltid "på plass" før vi går over, og da kun på kommando. Men ved å lytte litt får jeg masse frihet som jeg bare digger. Jeg løper ikke over veien om det er hunder på den andre siden en gang jeg. Men jeg må jo si at det er mange hunder her på Torshov som er like flinke som meg faktisk. Men om det kommer en katt ......... da stikke jeg altså!

søndag 12. juni 2011

Frihet

Endelig er regnet borte, sola skinner og matmor har fri. Late dager er det beste jeg vet! Lang kosestund i senga før god og lang morgentur i parken - uten noe stress for å rekke denne jobben. (Når sant skal sies, så vil egentlig matmor gå lengre enn meg når det regner altså - jeg HATER regn!). Men når det er sol har jeg all verdens med tid. Og så avsluttet vi turen på Kaffegutta. Når jeg til og med fikk smake litt vaffel, skjønte jeg at dette skal bli en skikkelig kosehelg.

foto privat


Byhelg - deilig

Og jeg er blitt så flink at jeg bare legger meg rett ut i sola, lar både fugler og andre hunder rusle forbi. Jeg følger med, men stresser ikke. Og så lenge jeg ikke maser om mat hos de alle gjestene, men holder meg der jeg skal, slipper jeg til og med bånd. Det er det jeg kaller FRIHET!

onsdag 8. juni 2011

Feriemeny

Jeg har vært på feriekoloni hos bestemor og bestefar . Det er jo for det meste bra det altså. Veldig mye kos og klapp og klem, og litt godbiter blir det også. Jeg har jo trent bestefar på innkalling, så har jeg lyst på litt godterier rusler jeg bare nederst i hagen, litt over grensen til naboen hvor jeg ikke har lov å være - og så er det bare å sette seg å vente. Å ja da, bestefar roper meg inn og når jeg kommer løpende får jeg selvfølgelig en godbit ......... og så rusler jeg nederst i hagen igjen for en ny innkalling ...... besteforeldre er lettrente altså! Jeg kjører alltid en tre fire runder, kommer litt an på hvor godtesyk jeg er. Og jeg er sikker på at jeg hadde fått masse digg hele ferien hadde det ikke vært for matmor. Hun der såååååååå streng, særlig etter at jeg steriliserte meg. Når jeg skal på ferie veies jeg inn og ut som en proffbokser altså - ingen slinger i valsen liksom!

foto privat

Litt ekstra må jeg jo ha ......

Men jeg er jo verdens mest sjarmerende hund, så noe har jeg (guskjelov) klart å lure til meg. Som sagt er det jo innkallingsgodis. Og så får jeg alltid siste biten av bestemor, uansett. Og så får jeg sleike yoghurtboksen - det er jo bare digg! Men det var den ferien, nå er jeg tilbake til tørrfor og vann ....... matmor er kipensen altså!