tirsdag 15. februar 2011

Morsdag, valentines og en seng av roser

Søndag var det morsdag. Vet ikke helt hva som skjedde jeg ....... eller ikke skjedde. Det er mulig matMOR mente hun var kvalifisert til full oppvarning på søndag, men hu er IKKE mora mi!!! Joda, hun tar seg jo av alt husarbeid, matlaging, foring, vasking og trening, men det er jo jobben hennes. Og dessuten kvalifiserer jo jeg mest: ved siden av å være det selvfølgelige midtpunktet ALLE dager i året, er jeg jo faktisk også mor. Det er et svare strev å holde orden på disse små valpene mine altså, så jeg burde egentlig få litt ekstra oppvartning. Det er slitsomt med valper nemlig! Nå påstår matmor at disse valpene ikke eksisterer og at det bare er noe jeg innbiller meg, men det gir jeg blaffen i! Jeg ER mor!!!!!
foto privat

På en seng av roser
Så nå er jeg faktisk litt snurt - ingen blomster og sjokolade ble det på ValeninesDay dagen etter heller - og jeg som bare øser ut med kos og kjærlighet! Uhørt! Så da trakk jeg meg bare tilbake for å furte i verdens beste stol i deilig solskinn ..... på en seng av roser

søndag 13. februar 2011

Bikkjekaldt på Grønnland

I går var jeg på Grønnland. Nå er det egentlig to Grønnland - det er landet da ..... og så er det en plass i Oslo. Jeg gikk altså ikke helt til Grønnland, men til ett sted i Oslo (sånn til info om du trodde det var landet), nedover langs Akerselva i solskinnet. Gikk på under en time vi, så det var fort gjort. De som går til ordenlige Grønnland bruker mye lengre tid. Men tro meg, det var like kaldt som på ordentlige Grønnland! Brrrrrrr - selv om jeg har pels så er det ikke automatisk at men liker at det er kaldt altså! Matmor er jo litt grei da, for hun vet jeg ikke liker at det er kaldt, så jeg fikk en strikkegenser på for at jeg skulle holde varmen. Strikkegenser KLØR!!! Hun kunne jo valgt noe annet da! Jeg er liksom ikke SÅÅÅÅÅ opptatt av utseendet. Klødde så mye at jeg prioriterte kløing i stede for å jage duer til og med - og å jage duer er det aller morsomste jeg vet altså - SÅ mye klødde det!
foto privat

Ryggkløing på Grønnland
Altså, sånn summa summarum var det er OK tur altså - og ikke så skummel som man skulle tro heller. Har jo hørt om hvor skummelt det kan være der i den nederste delen av Akerselva - det kan vist være mye skumle mennesker der og narkotika og sånn ..... men vi så ingen vi altså. Matmor mente at det var fordi det var for tidlig på dagen og litt for kaldt. Jeg tror gutta stakk når de så meg! De bør jo ha litt respekt for meg altså .....tøff som jeg er!