søndag 27. juni 2010

Siesta

Vi har vært på utflukt i helgen, og det har vært strålende vær! Det har vært skikkelig hyggelig. På søndag var det så varmt, at jeg ikke visste hva jeg skulle ta meg til - det ble litt kaldt i skyggen og litt varmt i sola, så det ble skikkelig masse pes frem og tilbake. Men så plutselig la matmor seg i noe som heter hengekøye (?) og det var noe rare greier. Jeg liker jo aller best på fanget jeg da, så etter litt mas fikk jeg komme opp. Men det var så skummelt altså, og jeg som trodde det beste jeg viste var å sove i samme seng som matmor. Så feil kan man ta! Jeg var kjapt nede på jorda igjen for å si det sånn!

foto privat

Praktisk hengekøyeløsning

Så det endte jo med at jeg la meg under matmor. Så da fikk vi en liten strekk i skyggen sammen da, litt oppå hverandre .......

torsdag 24. juni 2010

St. Hans

Da ble det litt ST.Hansfeiring på meg også. Matmor hadde andre ting fore, så litt utpå dagen ble jeg plasser på "feriekoloni" hos naboene våre Britt og Morten. Jeg har vært der før altså, og de er kjempegreie. Og matmor hadde pakket med både seng og godbiter, så ikke jeg har ikke noe å klage på altså. Så på ettermiddagen pakket vi masse greier og dro til parken. Og selv om jeg hadde lang line og mulighet til å legge meg i skygge, er det selvfølgelig best i solen og i midten.
foto privat

Parkkos med Britt og Morten - de er kjempegreie!
Og så var jeg veldig flink hele natten og sov helt alene i stua. Jeg turte nemlig ikke gå ned den bratte trappa, men det gikk helt greit faktisk - og jeg som er vant med å ligge på armen. Men det gjorde Morten godt igjen da, jeg fikk ligge på armen på sofaen når det var fotballkamp. Veldig godt det altså. Jeg ble selvfølgelig veldig glad når matmor endelig kom og hentet meg, men må jo si at jeg har hatt det så bra at jeg kommer gjerne igjen.

mandag 21. juni 2010

Prinsesse vilikke

Det er av og til jeg synes matmor bestemmer dumme ting. Jeg liker nemlig veldig godt å solbade.Og når det er fint vær, vil jeg bare være ute. Men sånn er det ikke altså ikke i dag. Nå har det vært skikkelig surt og kaldt en stund, i tillegg til at jeg ble nappet ned forrige uke så jeg ser nesten naken ut. Det er kaldt kan jeg bare fortelle. Så når solen endelig var varm og god i dag, og det bare ble en liten morgentur, måtte jeg sette labben ned altså. Jeg ville IKKE inn i den leiligheten som ikke har noe sol før kl. 11! Og i trappeoppgangen vår er det sol, deilig varm sol. Jeg stopper i alle vinduene oppover og soler meg - deilig! Så i dag nektet jeg rett og slett å gå inn å gå inn. Jeg bare la meg rett ut i oppgangen
foto privat

Solslikker
Og denne gangen fikk jeg lov! HURRA! Matmor lot døra til leiligheten stå åpen så jeg hadde kontroll med hva som foregikk inne. Og så fikk jeg en deilig time i den varme, gode sola. En riktig god og varm start på dagen!

søndag 13. juni 2010

Norwegian wood light

I helga har det vært Norwegian Wood her i byen, men der er det ikke lov til å ta med seg hund inn ..... hallo! Vi snakker om midt i Frognerparken, det er jo bare plen der. Anyway. Søndag er jo min og matmor sin dag, så vi fikk finne andre alternativer. Og det er jo lett. Vi fikk en fin tur langs Akerselva. Og vi var selvfølgelig innom Petshop Girls på hundekafe som vi ofte gjør på søndag. Og når jeg trodde vi var på vei hjem, fortsatte matmor videre til Torshovparken.
foto pivat

Konserthelg
Der var det nemlig gratiskonsert og lov til å ha med hund. Vi slang oss ned i gresse og strakk godt ut i solskinnet. Så da ble det liksom litt Norwegian Wood alikevel da. Og matmor spiste plommer. Det luktet såååååå godt. Jeg stjal en stein jeg da, og nå er matmor kjemperedd for at den ikke skal komme ut igjen. Uff, det tenkte ikke jeg på da .......

torsdag 3. juni 2010

Medhjelper

Det er ikke bare det at jeg er litt nyskjerrig, det er også viktig å bidra i heimen. Så er det ting som skal gjøres, kommer jeg løpende og kontrollerer at matmor gjør tingene skikkelig. For som nevt tidligere, er jeg en liten prinsesse som bidrar minst mulig, men har overoppsyn med det meste.
foto privat
Kontroll.
Så når matmor skulle montere et lite IKEAskap her om dagen, måtte det jo sjekkes. Men da jeg tok den enen skruen, bare for morro altså, så fikk jeg kjeft gitt. Og jeg trodde jo jeg var flink for det skal jo mangle en skrue når man moterer IKEA ...... det har matmor sagt ......